Onze wijnen

Wij vertegenwoordigen een brede selectie wijnen in alle prijsklassen. In de Retail vindt u onze wijnen in het schap eigenlijk altijd tussen de €5,00 en de €10,00. In de Horeca zijn we vooral sterk in het segment dat als “open wijn” kan worden geschonken.

Voor veel van onze afnemers realiseren wij een exclusief dissertation buy aanbod aan wijnen met een eigen “wijnmerk”, deze wijnen zijn in principe niet op deze website te vinden. Voor horeca is ons aanbod te vinden op www.h-eerlijkewijn.nl. Ook grotere horeca kan bij ons terecht voor een eventueel eigen “wijnmerk” als bijvoorbeeld een biologische of fairtrade huiswijn.

Onze wijnen komen van gerenommeerde duurzaam werkende wijnhuizen waar al jaar en dag met veel plezier en passie, mooie zuivere wijnen worden gemaakt. Daarom zijn wij onder andere ook voorstander van Fair Trade wijnen. Deze zijn door de strenge eisen van de wereldwijde Fair Trade generationroodorganisatie veelal biologisch  geteeld. De passie van deze hardwerkende wijnboeren wordt eerlijk beloond met een gepast inkomen.

We kunnen zelfs expliciete Fairtrade projecten koppelen aan een afnemer (onder een eigen wijnlabel of wijnmerk) wat ervoor zorgt dat heel direct het effect van de Fairtrade fee kan worden gezien en gemeten.

We zijn trots op ons assortiment wijnen, de wijnen worden dan ook veelal geprezen en met veel smaak en plezier gedronken. Van een eenvoudige huiswijn tot echte topwijnen uit onder andere Argentinië, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Spanje, Hongarije en Zuid-Afrika.